Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Σάλτσα τύπου βινεγκρέτ για πράσινες σαλάτες.


Πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο λάδι στην πράσινη σαλάτα σας χωρίς να υστερεί σε γεύση; Απλό, γρήγορο και νόστιμο. Σε ένα μπολ ή μικρό μιξερ τύπου μούλτι βάζουμε λίγο λάδι 1-2 κουταλιές της σούπα, 2 κουτάλιές της σούπας μουστάρδα, ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι, 2 κουτ. Σούπας ξίδι και λίγο αλάτι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και έχουμε ένα πλούσιο ντρέσινγκ με πολύ λιγότερο λάδι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου