Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Κουλούρι Θεσσαλονίκης


Ιδανικό για πρωινό ή ενδιάμεσο γεύμα. Το βρίσκουμε εύκολα είτε στο φούρνο, είτε σε πλανόδιους κουλουρτζήδες. Συνδυάζεται τέλεια με γάλα ή λίγο τυρί (πολλοί  πουλάνε και τυρί μαζί με το κουλούρι). Είναι πρακτικό, γρήγορο, χορταστικό και νόστιμο. Τρώγεται το ίδιο ευχάριστα όλες τις εποχές του χρόνου. Δεν αλλοιώνεται και μπορούμε να το μεταφέρουμε και να το έχουμε πάντα μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου