Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Τρώω στην πόλη: Φούλ του μεζέ

Τρώω στην πόλη #2 

Φουλ του μεζέ στα λαδάδικα. Στο καλύτερο σημείο τους, με τραπεζάκια πάνω στην πλατεία. Διακόσμηση παραδοσιακού παντοπωλείου, τρόφιμα απ' όλη την ελλάδα και γεύσεις για όλα τα γούστα. Μην χάσετε: Την παρουσίαση των πιάτων απ' τον Δημήτρη όταν θα σας πάρει παραγγελία. Η ψυχή του μαγαζιού κι ένας απ' τους λόγους να ξαναπάς! 

Το Ξύγαλο Σητείας είναι ένα αιγοπρόβειο λευκό αλειφώδες τυρί με χαμηλά λιπαρά και δροσερή υπόξινη γεύση. Περιέχει προβιοτικά που βοηθούν στην καλή υγεία του πεπτικού και ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό. Τελευταία καταχωρήθηκε ως ΠΟΠ στο μητρώο προστατευόμενων ονομασιών προέλευσης.


Το Ξύγαλο Σητείας είναι ένα αιγοπρόβειο λευκό αλειφώδες τυρί με χαμηλά λιπαρά και δροσερή υπόξινη γεύση. Περιέχει προβιοτικά που βοηθούν στην καλή υγεία του πεπτικού και ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό. Τελευταία καταχωρήθηκε ως ΠΟΠ στο μητρώο προστατευόμενων ονομασιών προέλευσης.


Η επιλογή μας: Κεφτεδάκια σχάρας, μελωμένα χοιρινά κοψίδια, πλευρώτους στη σχάρα οπωσδήποτε, ξύγαλο Σητείας και σαλάτα σπανάκι-παντζάρι- ροκφόρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου