Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κρύο τσάι σπιτικό.


Ένας έξυπνος τρόπος για να μην στερηθούμε τις αγαπημένες μας γεύσεις από το ζεστό τσάι (υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία σε σχέση με το κρύο) και αρκετά ποιο οικονομικός, είναι να ετοιμάσουμε μόνοι μας το τσάι χρησιμοποιώντας τα γνωστά φακελάκια σε λίγο ζεστό νερό και μετά να προσθέσουμε παγάκια ή να το αφήσουμε να κρυώσει στο ψυγείο. Μπορούμε να ετοιμάσουμε μεγαλύτερη ποσότητα (π.χ. 5 φακελάκια στην αντίστοιχη ποσότητα νερού) και να το έχουμε πάντα έτοιμο σε μία κανάτα στο ψυγείο. Τις περισσότερες φορές τα έτοιμα προϊόντα που πωλούνται έχουν αρκετή ζάχαρη ή κάποιο υποκατάστατο γλυκαντικό. Επίσης είναι περιορισμένες και οι γεύσεις τις οποίες μπορούμε να βρούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου