Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δοκιμάσαμε και μας άρεσαν

Αυτές τις μέρες έπεσαν στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα παξιμαδάκια alla Toscana. Δημιουργήθηκαν ως μέρος μιας εργασίας των σπουδαστών του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στα πλαίσια του μαθήματος Enviromental Βusiness Management. Οι σπουδαστές έπρεπε να κάνουν έρευνα αγοράς, να φτιάξουν το προϊόν και να δουν ποια θα είναι η εξέλιξη και η ανταπόκριση σε αυτό. 

Επέλεξαν μία παραδοσιακή Ιταλική συνταγή με αμύγδαλα, άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού και χρησιμοποίησαν αυγά της σχολής, με Ω3 λιπαρά. 
Η πρώτη εντύπωση μας ήταν ότι μοσχοβολάνε! Τα αρώματα των εσπεριδοειδών σε κατακλύζουν μόλις ανοίξεις τη συσκευασία. Είναι αρκετά σκληρά αλλά πολύ νόστιμα. Όπως θα δείτε και στην ετικέτα, οι πρώτες ύλες είναι μόνο φρέσκα υλικά χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. 

Οι σπουδαστές μας παραχώρησαν την συνταγή και την αναλύσαμε. Κάθε ένα παξιμαδάκι έχει 46 θερμίδες, κάτι που το καθιστά μια ελαφριά και θρεπτική επιλογή για γλυκό ή ενδιάμεσο σνάκ. Θα τα βρείτε για λίγους μήνες ακόμα στο Campus Store της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου