ΥΛΙΚΑ
- 500γρ κουβερτούρα υγείας
- 375γρ αμύγδαλα ωμά ή ψημένα
- 37γρ ηλιέλαιο
- 12γρ κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την σοκολάτα
σε μπεν μαρι, προσθέτουμε το ηλιέλαιο
και τα ανακατεύουμε καλά
με το σύρμα
του χεριού ,ώσπου να αφομοιωθεί
το λάδι από την σοκολάτα.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα
και ανακατεύουμε με
ξύλινη κουτάλα. Εάν το μείγμα είναι
ρευστό ,προσθέτουμε 12γρ κονιάκ
για να σφίξει. Με ένα
κουτάλι τοποθετούμε το
μείγμα πάνω σε λαδόκολλα. Αφήνουμε
να κρυώσουν και τα τυλίγουμε με
αλουμινόχαρτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου