Υλικά 5-6
άτομα
·
16
βερίκοκα ώριμα , κομμένα στην
μέση χωρίς κουκούτσια
·
180γρ
κατίκι Δομοκού
·
¼
του φλιτζανιού ξηρούς
καρπούς ωμούς χοντροκομμένους
·
1 κ.γλ. ξύσμα
λεμονιού
·
κουταλιά
μέλι
·
βανίλια
Εκτέλεση
·
Ανακατεύετε
το κατίκι με το
ξύσμα λεμονιού και την
βανίλια μέχρι να
ομογενοποιηθούν . βάζετε το
μείγμα στο ψυγείο
να κρυώσει λίγο.
·
Τοποθετείται
τα βερίκοκα σε
πιατέλα με το άνοιγμα
προς τα πάνω.
·
Βάζετε το
μείγμα της γέμισης
σε κορνέ και
γεμίζετε τα βερίκοκα
τόσο όσο να
σχηματιστεί μια μπαλίτσα .
·
Πασπαλίζετε
την γέμιση με τους
χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς
και πριν το
σερβίρισμα προσθέτετε το
μέλι και λίγο
ξύσμα λεμονιού από
πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου