Υλικά ( για 1 ατομο)
·
1 φλυτζανακι φρεσκο
χυμο λεμονιου ή ½ φλυτζανι
χυμο πορτοκαλιου
·
1 κουταλακι μελι
·
1
φλυτζανι σοδα ή
ανθρακουθο νερο
·
Παγο
·
Ξυσμα λεμονιου
ή πορτοκαλιού
Εκτελεση
Zεστάνετε ελαφρά το 1/2
φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ή 1 φλιτζανάκι χυμό λεμονιού και διαλύστε μέσα
1 κουταλάκι μέλι. Στη συνέχεια, ρίξτε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι και
προσθέστε το ένα φλιτζάνι σόδα. Aπολαύστε το με πάγο και λίγο
ξύσμα από λεμόνι ή πορτοκάλι αντίστοιχα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου