![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-DHMUeuNy89KFkSDUFN7VZhESF_3NB-OHe-T6wvYNnInM0m3qJ6Lop0EcyhxX6X_1clMigkGVCw-P1ju73Jfv14rPxMhBKiPOOKj0jQahT-9sbxQoxUIk6OEKdm_c1SDRAPTu76WFvQij/s320/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1.jpg)
Πως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο λάδι στην πράσινη σαλάτα σας χωρίς να υστερεί σε γεύση; Απλό, γρήγορο και νόστιμο. Σε ένα μπολ ή μικρό μιξερ τύπου μούλτι βάζουμε λίγο λάδι 1-2 κουταλιές της σούπα, 2 κουτάλιές της σούπας μουστάρδα, ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι, 2 κουτ. Σούπας ξίδι και λίγο αλάτι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και έχουμε ένα πλούσιο ντρέσινγκ με πολύ λιγότερο λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου